2012. január hónap bejegyzései

VÉDŐBESZÉDEK A JELENKORBAN

Tizenkilencedik védőbeszéd Lakkozhatja Kandi ameddig bírja, na nem a körmét, hanem az életfelületet, hogy csússzon rajta a tekintet, ha ránéz, a problémátlan máz délutáni derűje – mondjuk egy kávérendelés is ezt kívánja. Hogy úgy ül itt, mint egy barna karszék, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AKTUÁLIS, FRISS KÖZLÉS, VÉDŐBESZÉDEK | VÉDŐBESZÉDEK A JELENKORBAN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

VÉDŐBESZÉDEK AZ ÚJ FORRÁSBAN

Tizedik védőbeszéd Átköltözni egy másik lakásba, másik testbe, ami régtől fogva az enyém. Miféle életprogram ez? A múltkor az utcán kétségbeesve kerestem egy hajléktalant, hogy hajléktalanságot tanuljak. Ahhoz kell felnőni, ennél is jobban. A bűz-szalag előbb-utóbb úgyis körbevesz. Kicsírázhat bennem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AKTUÁLIS, FRISS KÖZLÉS, VÉDŐBESZÉDEK | VÉDŐBESZÉDEK AZ ÚJ FORRÁSBAN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

VÉDŐBESZÉDEK A HOLMIBAN

Tizenhetedik védőbeszéd Kandi tudta, a magánnyal nem az a baj, hogy egyedül marad. Inkább, hogy nem fér oda más a magánya meg közé. A magány féltékenységi jeleneteitől mentsen meg az Isten. Nincs az az Isten, aki ne lenne magányos. Feltéve, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AKTUÁLIS, FRISS KÖZLÉS | VÉDŐBESZÉDEK A HOLMIBAN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

INTERJÚ A BÁRKAONLINE-ON

A Választóvíz című kötetről Szepesi Dóra készített velem interjút a Bárkaonline-on. A Könyvhét interjúja után volt hely kicsit bővebben kitérni a kérdésekre. Köszönet érte!

Kategória: AKTUÁLIS | INTERJÚ A BÁRKAONLINE-ON bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva