2012. március hónap bejegyzései

VÉDŐBESZÉDEK AZ ÉLET ÉS IRODALOMBAN

Ötödik védőbeszéd Álom heréltje, Kandi, örökkévalóságig forgolódik, álltóhelyében forogja ki helyét, nem égitest, hogy keringjen, idejét nem méri semmi Nap. A múltkor is kiállt az erkélyre, afféle muskátlis fiókszirt kövezetén akart, na jó, egy kis távlatot, hogy emésztését jótékonyan kísérje … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AKTUÁLIS, FRISS KÖZLÉS, VÉDŐBESZÉDEK | VÉDŐBESZÉDEK AZ ÉLET ÉS IRODALOMBAN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

VÁLASZTÓVÍZ BEMUTATÓJA

Betegségem miatt megkésve, de lesz a Választóvíznek bemutatója! Imreh András fog beszélni róla az Írók boltjában. Sajnos, nagy valószínűség szerint én nem lehetek jelen a rendezvényen, de lélekben ott leszek! 2012. április 10. 16:00 Írók Boltja Költészet Hete G. István … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AKTUÁLIS | VÁLASZTÓVÍZ BEMUTATÓJA bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

EÖRY BRIGITTA KRITIKÁJA A VÁLASZTÓVÍZRŐL

A Kortárs online-on olvasható Eöry Brigitta kritikája Savba mártott versek címmel. Köszönet érte!

Kategória: AKTUÁLIS | EÖRY BRIGITTA KRITIKÁJA A VÁLASZTÓVÍZRŐL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

HATODIK VÉDŐBESZÉD A PRAE-BEN

Hatodik védőbeszéd Ki győzi visszakívánni, amit jóvá nem tehet? Mármint, hogy a percet újra élni, ehhez nem kell lelkiismeret. Lelkiismeret semmihez nem kell. Aki ismeri a lelkét, az mind hülye. Kiismerni egy lelket, az más, ami nem az övé, amivel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AKTUÁLIS, VÉDŐBESZÉDEK | HATODIK VÉDŐBESZÉD A PRAE-BEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

HUSZONHATODIK VÉDŐBESZÉD A LIGETBEN

Huszonhatodik védőbeszéd Miért lenne baj, ha nincs? Mármint hogy bajból sosem árt a sok, csak az a baj, ha nincs. Miért lenne baj? Már kérdeztem egyszer. Kérdezem még egyszer, csak most le se írom: miért lenne…? Efféle szofisztikált semmitmondás pörgött … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AKTUÁLIS, VÉDŐBESZÉDEK | HUSZONHATODIK VÉDŐBESZÉD A LIGETBEN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva