2014. május hónap bejegyzései

SZŰCS TERI KRITIKÁJA A HÁRMASOLTÁROKRÓL

A májusi Holmi Figyelő rovatában Szűcs Teri kritikája olvasható a Hármasoltárokról Tágasság és klausztrofóbia címmel. Köszönet érte!

Kategória: AKTUÁLIS, KRITIKA | SZŰCS TERI KRITIKÁJA A HÁRMASOLTÁROKRÓL bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

ÚJ VERSEK A MÁJUSI HOLMIBAN

Óceáni frontok   Nincs partja, fövenye, áramlatai szerint él csak, kettős örvény rajza hideg-meleg, nyomában halrajok, lesüllyedt hajótest fémpántja lebeg, iszapfenék aljában mészrengeteg, kiütközik a só a csonton, törésvonal, kőzetlemez, préselt óceáni frontok, így szeretlek, kipattant kristály a szádon, szó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AKTUÁLIS, FRISS KÖZLÉS | ÚJ VERSEK A MÁJUSI HOLMIBAN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

REPÜLŐ SZŐNYEG-VERSEK AZ ÁPRILISI 2000-BEN, A MÁJUSI JELENKORBAN ÉS MOZGÓ VILÁGBAN

Újabb Repülő szőnyeg-darabok jelentek meg a tavaszi lapokban. A 2000 jubileumi számában ritka görög mértékek, a Jelenkorban arab, perzsa és szanszkrit formák, a Mozgó Világban pedig a francia ballada-forma változatai. Ízelítőül álljon itt a Jelenkorból néhány egzotikus mérték. 163. Bordal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: AKTUÁLIS, FRISS KÖZLÉS, REPÜLŐ SZŐNYEG | REPÜLŐ SZŐNYEG-VERSEK AZ ÁPRILISI 2000-BEN, A MÁJUSI JELENKORBAN ÉS MOZGÓ VILÁGBAN bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva